artikler
Boban i Marko Markovic
Der er ikke rigtigt nogen, der kan sammenlignes med Boban Markovic fra Vladicin Han i det sydlige S...
Læs mere
Fokus på instrumenter: Serbisk hornmusik
Trompet: Normale trompeter bruges i nogen udstrækning, eksempelvis spiller Marko Markovic på en. Me...
Læs mere
Lytteører – Mundo cocek og pijem
Mundo Cocek er typisk Boban Markovic. Som navnet antyder, er der tale om en cocek, altså dansen, de...
Læs mere

Koncert med Boban i Marko Markovic

Fra elevernes ører

Boban i Marko MarkovicJeg har været til koncert med Balkan(Det var Balkan ikke?) sammen med min klasse fra Gladsaxe Gymnasium. Det startede ud med at man skulle vente meget på at det rigtigt startede, men det var hyggeligt at sidde og høre på dem spille under lydprøverne. Desuden var det virkelig ventetiden værd!
 

Det var helt fantastisk at høre hvordan bandet have været og hvordan det udfoldede sig. Der blev især lagt vægt på Boban og den utrolig talentfulde Marko Markovic. At høre om dem og deres liv. Altså Markovic spillede 10 timer om dagen! De har virkelig villet denne succes, som de nu har fået. Det fik mig bare til at indse at man kan hvad man vil, hvis man bare vil det nok.
 

Og da musikken spillede dansede folk til de eksotiske rytmer og man kunne da heller ikke andet end at bevæge sig i takt til musikken. Før koncerten have vi hørt Markovic's: "Mundo cochek" i klassen. Et helt fantastisk nummer! Og det blev bare endnu bedre live. Selvom musikken var lidt høj, var øjeblikkene kun til at nyde.
 

søg:
audio
Boban i Marko Markovic - PijemBoban i Marko Markovic Orchestra - Mundo Cocek
Playeren åbner i et nyt vindue
video
Systema Solar/ Colombia - interview